Νέα Ισόγεια Κατοικία με Σοφίτα 98 μ2.

Ισόγεια κατοικία με σοφίτα συνολικού εμβαδού 98 μ2, η οποία καταφέρνει να ξεχωρίσει  εστιάζοντας στη λειτουργικότητα, καθώς και στην αίσθηση άνεσης των χώρων εσωτερικά, ενώ εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες και λιτές εξωτερικές της γραμμές. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έγινε από την αρχιτέκτονα Αναστασία Νουκάκη συνεργάτιδα της εταιρείας μας.

Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο διημέρευσης με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό. Μια αίσθηση άνεσης χαρακτηρίζει αυτόν το χώρο, ο οποίος “διπλασιάζεται” σε βάθος όταν ανοίξουν οι μεγάλες γυάλινες πόρτες προς τον κήπο, καθώς ενοποιείται με τον εξωτερικό χώρο. Το master room με δικό του λουτρό και δύο παιδικά υπνοδωμάτια καθ’ ύψος, ξεφεύγουν από την κλασική διάταξη των υπνοδωματίων σε σειρά. Ένα δεύτερο λουτρό για τα παιδιά και τους επισκέπτες βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της κατοικίας.

Εξαιτίας του νότιου προσανατολισμού της, η κατοικία λειτουργεί βιοκλιματικά, κυρίως με παθητικά συστήματα σχεδιασμού. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο φυσικό φωτισμό με μεγάλα ανοίγματα σε όλες τις όψεις της ώστε να διασφαλίζεται φυσικός δροσισμός και φωτισμός.

Συλλογή Φωτογραφιών