Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας έχει την έδρα της στη Λ. Μεσογείων 548, στην Αγία Παρασκευή από το 1964, η οποία λειτουργεί από τότε ανελλιπώς.

Στα γραφεία μας ο υποψήφιος αγοραστής προκατασκευασμένης κατοικίας δύναται να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη σειρά αρχιτεκτονικών σχεδίων την κατοικία που ονειρεύεται να υλοποιήσει. Τα σχέδια μας αφορούν ισόγειες και διώροφες κατοικίες διαφόρων μεγεθών και ύφους. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα υπάρχοντα σχέδια ή να σχεδιαστούν εξ αρχής καινούργια με την μηχανικό της εταιρείας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του κάθε αγοραστή.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

Η εταιρεία Σοφιανόπουλοι Ο.Ε. διαθέτει ιδιόκτητο χώρο κατασκευής για τις προκατασκευασμένες κατοικίες, ο οποίος είναι επανδρωμένος με τα κατάλληλα μηχανήματα και κυρίως με έμπειρο προσωπικό, το οποίο καθοδηγείται και ελέγχεται από τους ίδιους τους κατασκευαστές που είναι οι αδελφοί Σοφιανόπουλοι. Συνεπώς υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευασθεί το οποιοδήποτε σχέδιο και μέγεθος επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.

Η πολύχρονη εμπειρία μας λόγω του ότι η εταιρεία λειτουργεί από το 1957 περνώντας από γενιά σε γενιά, εγγυάται την άρτια κατασκευαστικά και αισθητικά υλοποίηση της κατοικίας που επιθυμείτε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Σοφιανόπουλοι Ο.Ε. μετά από παρουσία ετών στο χώρο της κατασκευής επίπλων άρχισε από το 1957 να κατασκευάζει τις πρώτες ξύλινες λυόμενες εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα.

Σοφιανόπουλοι
οι πρώτοι κατασκευαστές από το 1963

Το 1963 πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γι’ αυτές τις μοναδικές τότε κατασκευές της με αριθμό 24461/1963 από το υπουργείο Εμπορίου.

Το 1972 μετέφερε τις εγκαταστάσεις της σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Παλλήνη Αττικής και την έδρα της στη Λ. Μεσογείων 548 στην Αγία Παρασκευή όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Κύρια συστατικά της επιτυχίας της Σοφιανόπουλοι Ο.Ε. από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία που διέπουν όχι μόνο τα έργα που αναλαμβάνει και υλοποιεί, αλλά και οι σχέσεις της με τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και το προσωπικό της.

Με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση της τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση των νέων δομικών υλικών, επέκτεινε τις δραστηριότητές της δυναμικά μέσα στον κατασκευαστικό κλάδο.